AMBIENTATI-10

Wat doen wij?

Mo-el is een Italiaanse fabrikant van consumenten en professionele elektronische en elektrische componenten. Onze specialisatie ligt in infrarood verwarming systemen en elektrische insecten verdelgers. Ook professionele handendroger en haardrogers kan u in ons gamma terugvinden.

IR-B-verwarming, draagbaar, veilig en gebruiksvriendelijk. IP55 beschermd tegen water en stof. Hij kan ook buitenshuis worden gebruikt.

Onze Visie

Bij Mo-el kijken we enkel naar de toekomst en naar de moderne noden van onze klanten. Wij zoeken steeds naar betaalbare professionele oplossingen om het comfort en de hygiëne van onze gebruikers te waarborgen. Wij leveren bijvoorbeeld de ideale oplossing voor een handdoekvrije badkamer en sanitaire ruimtes met onze bacterie vrije handendrogers.

Mo-el insecten verdelger turbines 30602

Hoe zijn we begonnen.

Mo-el is in 1982 gestart met het vervaardigen van elektrische toebehoren voor verschillende professionele takken. De fabriek van Mo-el staat in Montecchio Emilia te Italië. Al onze materialen zijn getest door gekwalificeerde ingenieurs en onafhankelijke laboratoria. Wij werken volgens de ISO 9001 Normen

Keuken hygiëne Insecten doders

Buitenverwarming Girosole

Kerkverwarming Hathor Low Glare

Industriële verwarming Hathor Industrie

Comfort verwarming HOT-TOP

Comfort verwarming

Onze comfort verwarming HOT-TOP geeft uw lokaal een aangename warmte welke u met een thermostaat of dimmer kan regelen. Deze verwarming is perfect geschikt voor verwarmen van winkels, lounge, veranda’s en woonkamers.

Terras en patio verwarming

Het Mo-el gamma korte golf verwarming leent zich perfect voor het verwarmen van terrassen, patio’s en diverse andere locaties. Wij beschikken over zowel professionele als particuliere stralers welke garant staan voor een instant warmte.

Handendrogers

De beste manier om je handen bacterie vrij te droger is met een Mo-el elektrische handendroger. U kan dus zonder handdoek en zonder overdracht uw handen droger. Verkrijgbaar met en zonder desinfecterende lampen.

Hotel haardrogers

Een veilige haardroger die men vast maakt aan de muur en bovendien vandalisme veilig is. Onze Mo-el haardrogers lenen zich perfect voor hotels en B&B die hun klanten het comfort wensen aan te bieden van een professionele haardroger.

Insectenverdelgers

Deze reeks Mo-el insectenverdelgers zijn bijzonder geschikt voor de horeca. Zij werken zeer efficiënt door hun UV-A lamp in combinatie met een hoog voltage net. De insecten worden gedood en opgevangen in het toestel zelf.

Mo-el heeft ook een CRI CRI reeks insectenverdelgers welke geschikt zijn voor particulier gebruik. Zij werken volgens het principe van de professionele reeks door de insecten aan te trekken met UV-A licht. Hierna worden de insecten gedood door een hoog voltage net en opgevangen in het toestel. 100% veilig voor de gebruiker.

De Mo-el insectivoro insectenverdelger trekt de insecten aan via een UV-A licht. Het toestel is voorzien van een ventilator die de aangetrokken insecten naar binnen zuigt en ze daar dood en ontsmet. Deze insectenverdelgers zijn uitemate geschikt voor restaurants, voedingsindustrie, ziekenhuizen, etc

De Mo-el turbines zijn zware industriële insectenverdelgers welke perfect ingezet kunnen worden in de veeteelt en manage’s. De UV lampen van 80 Watt trekken alle insecten aan, ook de grote en zwaardere insecten zoals daazen en zuigt deze via de turbine naar binnen. Hier sterven ze en worden opgevangen in een grote zal onderaan het toestel.

Mo-stick insectenverdelger werkt 100% geruisloos. Het toestel heeft een combinatie van een UV lamp welke de insecten aantrekt en een lijmpapier welke de insecten vangt. Het lijmpapier is uitgerust met een telsysteem om het aantal insecten makkelijker te kunnen tellen.